donderdag 29 augustus 2013

Inschrijvingen (2) : Fietstocht van Groede tot Sint-Laureins.

Inschrijven kan nog tot en met woensdag 4 september!
Daarna geven we het aantal deelnemers door aan onze Nederlandse vrienden die ons ontvangen met koffie en lekkere bolussen. Voor een luttele 8€ kan je de bus op. Dus, mis het niet en schrijf je snel in.

woensdag 21 augustus 2013

Workshop De Beloften : Bodygroovin - zaterdag 21/9

Workshop Bodygroovin op zaterdag 21/9 van 14 tot 18 uur in St-Baafsabdij. Deelname is gratis.
Nog even en we vieren 10 jaar De Beloften. Ideaal om 10-jarigen eens extra in de verf te zetten. Daarom deze workshop voor de jonge muziekliefhebbers (7 - 12 jaar) : Bodygroovin. Tijdens de workshop probeert men allerlei ritmische elementen uit. Men leert hoe een muzikale compositie te maken. Dit allemaal onder begeleiding van een percussiespecialist. Inschrijven vooraf is nodig want het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar michael@democrazy.be

dinsdag 13 augustus 2013

Coyendans zoekt vrijwilligers

Coyendans is Gentberoemd als een vré tof, de max buurtfeest. Steek je graag de handen uit de mouwen en wil je meewerken aan dit swingende feest? Doen! Wij soigneren je graag met drank- en eetbonnetjes én met onze sympathieke glimlach. Contacteer ons op het nr 09 225 21 71 of via mail: buurtwerking.macharius-heirnis@gent.be.