vrijdag 15 juli 2011

Inschrijvingen (1)





Op dinsdag 16 augustus start Buurtwerk de inschrijvingen voor de fietstocht van Kwadendamme naar Veere-NL (3/9), de Buurtmarkt (10/9), de abdijwandeling 'Pij of harpij : conflicten in een wereldse abdij'(11/9), en het Café Chantant (11/9).


De deelnamekosten bedragen : 8€ voor de fietstocht, 5€ (4m) voor de Buurtmarkt en 3€ voor de abdijwandeling. Enkel inschrijven en betalen ter plaatse bij Buurtwerk is geldig. Je krijgt dan een betalingsbewijsje mee. Telefonische of elektronische inschrijvingen worden niet aangenomen. Buurtwerk is open op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagvoormiddag. Voor de inschrijving voor de Abdijbrunch kan je vanaf 16 augustus terecht bij Paul Plinke op het nummer 09 329 75 24.

donderdag 14 juli 2011

Muziek (2) : Demo oproep De Beloften




Het zijn de laatste weken van de inzendingsperiode voor De Beloften 2011: deadline is 30 juli, 18u!
Ben je klaar om in de voetsporen te treden van The Bony king Of Nowhere en Intergalactic Lovers, speel je in een muziekgroep en woon of studeer je in Gent? Lees hier de volledige deelnamevoorwaarden en waag je laatste kans op inschrijvingspagina van vi.be!
De winnaar maakt kans op eeuwige roem en een schitterende prijzenpot, o.a. een reeks optredens in en rond Gent, in verschillende muziekclubs en op festivals, opname- en repetitietijd, een professionele fotoshoot, een jaar lang begeleiding door Democrazy,... Voor meer info, surf naar debeloften.be.
Midden augustus worden de 6 laureaten bekend gemaakt, die op zaterdag 10 september de finale spelen op de Sint-Baafsweide (Gent), vanaf 16u00. Rauw & Onbesproken, winnaar in 2010, sluit zijn Beloftenjaar af, en de winnaar van 2011 wordt bekend gemaakt. Kom mee genieten van dit gratis nazomers evenement op een idyllische plek, in het kader van buurtfeest De Coyendans. De Beloften is een samenwerking tussen Vzw De Beloften, Vzw Democrazy en Buurtwerking Macharius-Heirnis-Scheldeoord.
http://www.debeloften.be/

Vrijwilligers gezocht voor Coyendans (1)


Netheidsverantwoordelijke gezocht
Vind je het ook zo fijn dat het op een leuk groot evenement toch proper ligt? Heb je zin om daar wat tijd in te steken? Dan ben jij de man/vrouw die wij zoeken! Samen met een groep medewerkers zorg je dat het afval opgehaald en gesorteerd wordt. De aanwezigen zullen je dankbaar zijn.


Barploeg gezocht
Om de dorstigen te laven op het Buurtfeest Coyendans willen we een stevige barploeg op poten zetten. We zoeken medewerkers voor de op- en afbouw, de tap, koffiehoek, drankvoorraad,
doorgeefluik dranken, afwassers, glazenophalers,…
Interesse? Geef ons een frisse sein. Wij trakteren je zeker, beloofd!
Meer uitleg kan je krijgen bij het Buurtwerk, Franciska Vanlauwe en Abdulah Bulgur.
Tel. 09 225 21 71 e-mail: buurtwerking.macharius-heirnis@gent.be

Muziek op de Coyendans (1): Doe mee met het Café Chantant




Droom je ervan eens op het podium te staan met je buren als publiek? Alleen,
met z’n tweetjes of in groep? Grijp dan nu je kans!
Op zondag 11 september organiseren we de tweede editie van het felgesmaakte Café Chantant in het kader van het Buurtfeest Coyendans.
Wij zorgen voor professionele begeleiding en een generale repetitie, jij voor een act.
Begeleiding: gitarist Thomas Noël, drum Tom De Wulf en piano Yves Meersschaert. Presentatie Mout Uyttersprot. Generale repetitie op woensdag 7 september van 16 tot 21 uur in de Louisazaal, Tarbotstraat 61A.
Smeer je keel, trek je stoute schoenen aan en laat je voor deze éne keer volledig gaan!
Meer uitleg kan je krijgen bij het Buurtwerk, Franciska Vanlauwe en Abdulah Bulgur.
Tel. 09 225 21 71 e-mail: buurtwerking.macharius-heirnis@gent.be